Квасолю варять, охолоджують, стручкову консервовану квасолю дрібно нарізують, додають нарізані дрібними кубиками шинку або рулет, або оселедець (м'якоть) і заправляють соусами майонез або майонез із сметаною. Перед подаванням салат прикрашають цибулею, часточками варених білків і посипають розтертими жовтками яєць. Розтерті жовтки можна змішувати із соусом.
На 1000 грамів салату:
квасоля - 198 (196/410) г. або квасоля стручкова консервована – 683(410) г., шинка або рулет варений - 204 (200) г. або оселедець – 417(200) г., яйця - 2,5 шт.(100 г.), цибуля ріпчаста - 119(100) г. або цибуля зелена - 125 (100) г., соус майонез або соус №1.380 - 200 г..
квасоля - 198 (196/410) г. або квасоля стручкова консервована – 683(410) г., шинка або рулет варений - 204 (200) г. або оселедець – 417(200) г., яйця - 2,5 шт.(100 г.), цибуля ріпчаста - 119(100) г. або цибуля зелена - 125 (100) г., соус майонез або соус №1.380 - 200 г..
Довідка:
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.