Варені яйця, цибулю ріпчасту, перець маринований нарізують дрібними кубиками, додають розтертий часник, сіль і заправляють соусом майонез.
На 1000 г закуски:
яйця – ½ шт..(20 г), цибуля ріпчаста – 95(80) г, часник - 26(20) г, перець («Ратунда») маринований – 520(260) г,
соус майонез – 200 г.
На 1000 г закуски:
яйця – ½ шт..(20 г), цибуля ріпчаста – 95(80) г, часник - 26(20) г, перець («Ратунда») маринований – 520(260) г,
соус майонез – 200 г.
Довідка:
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.