четвер, 2 серпня 2007 р.

1.91. Закуска по-буковинськи

Варені яйця, цибулю ріпчасту, перець маринований нарізують дрібними кубиками, додають роз­тертий часник, сіль і заправляють соусом майонез.

На 1000 г закуски:
яйця – ½ шт..(20 г), цибуля ріпчаста – 95(80) г, часник - 26(20) г, перець («Ратунда») маринований – 520(260) г,
соус майонез – 200 г.
Довідка:
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.

1.90. Закуска гостра

Сир натирають, з'єднують із дрібно нарізаними часником і вареними яйцями, заправляють со­усом майонез і все перемішують. Салат прикрашають зеленню й тертими жовтками.

На 1000 г закуски:
Сир твердий – 543(500) г, яйця -5 шт.(200 г), часник – 26(20) г, соус майонез – 300 г, петрушка(зелень) – 3(2) г.
Довідка:
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.