Почистить 3 картоплини і дать закипіти, наливши 8 скл. води. Всипавши ложечку соли, дать кипіти хвилин 20. Як буде зовсім мякою, виложить на решето і скоро збіжить вода, протерти. Покласти повну з верхом ложку борошна, ложечку масла, 1 крашанку. Збить добре. Варить, які галушки звичайні.
Борщ, юшка, смаженина. Страви й напитки. Вареники, галушки та пампушки. Хліб, тісто, пиріжки. Повидла та варення. Сало та горілка.
пʼятниця, 29 червня 2007 р.
66. Пиріжки пісні
4 скл. теплої коди, 2 ложки цукру, на 3 к. дріжчів, розведених борошном, борошна стільки, щоб тісто було мяким— все це помісить. Тоді додать 1 скл. олії, вимісить добре і дать зійти. Вироблять пиріжки з якою завгодно пісною начинкою. Скоро підійдуть, обмастить і пекти.
Мітки:
пиріжки,
пиріжки пісні,
пісні страви
Підписатися на:
Дописи (Atom)