понеділок, 2 липня 2007 р.

822. Коржики з кміном

Замісить тісто з 1/2 ф. борошна, і крашанки, 1/2 скл. мо­лока, 1/4 ф. масла, покласти в тісто кміну, соли, роскачать тонко, вирізать коржики, проколоть кожен виделкою в сере­дині, покласти на бляху, посадовить в лехкий дух.

З. Клиновецька

Страви й напитки на Україні
Київ-Львів 1913 р.

821. Коржики миґдалеві

1 ф. нетопленого масла перетерти з 6 скл. борошна, 6 жовтків і 1 скл. цукру ростерти набіло, додати 1/2 скл. пе­ревареної води і 1/2 ф. посіченого миґдалю. Змішать все до купи. Роскачувать, намастить крашанкою і посипать миґда­лем. Вироблять коржики.

З. Клиновецька

Страви й напитки на Україні
Київ-Львів 1913 р.