субота, 30 червня 2007 р.

Риба

бички, бички смажені, карасі в сметані, тараня, тараня з медом, чабак (лящ), баба-шарпанина, короп з медом, короп смажений, короп у сметані, короп захоложений, окуні в сметані, товченики, січеники, ковбаси з риби, крученики з щупака, січеники з сули (судака) або щупака, товченики смажені, бабка з сули (судака) або щупака, сула тушкована, сула смажена, сула з печерицями, щупак в сметані, щупак тушкований, щупак до хріну, щупак з начинкою, білуха до хріну, в'юни до хріну, лящ до хріну з яблуками, вирезуб, миньки, плітка, пічкурі смажені, чечуга (стерлядь), білуга, миньки межені (мариновані), минькова печінка, дорш (тріска) смажений, дорш(тріска) з крашанками, баламут(скумбрія) смажений, осятрина, меживо з осятрини чи коропа, меживо з сому, просіл, кав'яр щупаковий, раки в сметані, раки з начинкою

З. Клиновецька
Київ-Львів 1913 р. 


____________

Українська кухня. Збірники кулінарних рецептів.