субота, 30 червня 2007 р.

Підлеви (соуси)

підлева часникова (до пампушок), підлева до сули (судака), підлева (до зайця, сайгака), софорок (підлева), масло з сухарями, підлева з вершків, підлева (до тетерука, дрохви, сайгака), підлева з мняти (до баранини), підлева з сметани до картоплі, підлева звичайна, підлева з печериць, підлева до дичини, цвітли (підлева), підлева з сморжів, а) підлева грибна, в) підлева грибна, підлева з муштарди (гірчиці), підлева з меду, підлева щавельна, підлева цибулева, підлева баклажанова (з помідорів), підлева квасоляна, підлева хрінова холодна, підлева хрінова гаряча, підлева хрінова з сметаною


З. Клиновецька
"Страви й напитки на Україні"
Київ - Львів 1913 р.



____________

Українська кухня. Збірники кулінарних рецептів.

Немає коментарів: