Добре вичистить, вимить і обтерти. Обрізать ніжки, голову з шийкою і половину крил. Взять индичу печінку, проварить, посікти, протерти, змішать з 1/4 ф. масла, булкою, вимоченою в молоці і вичавленою, печеною цибулиною посіченою, сіл'ю, перцем, 2 крашанками, і свіжим салом. Цим начинить. Через воло засунуть руку і обережно відділити шкуру од грудей, щоб було місце для начинки. Змішавши булку з рижом, начинить цим під шкурою. Зашивши воло, обгортають намащеним папером, проколюють шкурку виделкою, щоб не лускалась і смажуть в гарячій печі, обливши ростопленим маслом.
З. Клиновецька
Страви й напитки на Україні
Київ-Львів 1913 р.