Підсмажить з цибулею і капустою покришену поребрину і подавать.
З. Клиновецька
Страви й напитки на Україні
Київ-Львів 1913 р.
Борщ, юшка, смаженина. Страви й напитки. Вареники, галушки та пампушки. Хліб, тісто, пиріжки. Повидла та варення. Сало та горілка.
неділя, 1 липня 2007 р.
151. Порося смажене
Вительбушить, обмить порося і обтерти водою з борошном. Витерти потім добре і посолить всередині і зверху і ще раз натерти сіл'ю. Потім смажити, часто мастючи шкурку маслом. Скоро буде готове, подавать до гречаної каші, злегенька підсмаженої на маслі і соку з під поросяти, що кипів вкупі з якоюсь юшкою.
З. Клиновецька
Страви й напитки на Україні
Київ-Львів 1913 р.
Підписатися на:
Дописи (Atom)