Підготовлені яйця варять. Розрізують вздовж, відділяють жовток, протирають його й з'єднують із протертим сиром. Додають вино, подрібнений кріп, корицю, перемішують. Заправляють цукром, сіллю за смаком.
Одержану масу кладуть у білок замість жовтка. Перед подаванням фаршировані яйця викладають на листки салату й прикрашають журавлиною.
На 100 г закуски:
яйця – 1 шт.(40 г), сир – 51(50) г, кориця – 0,05 г, вино - 5 г, кріп(зелень) - 5(4) г, цукор – 3 г, журавлина – 5,3 (5) г, салат -1,4(1) г.
Одержану масу кладуть у білок замість жовтка. Перед подаванням фаршировані яйця викладають на листки салату й прикрашають журавлиною.
На 100 г закуски:
яйця – 1 шт.(40 г), сир – 51(50) г, кориця – 0,05 г, вино - 5 г, кріп(зелень) - 5(4) г, цукор – 3 г, журавлина – 5,3 (5) г, салат -1,4(1) г.
Довідка:
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.