неділя, 22 червня 2008 р.

1.479. Фарш із сиру (по-домашньому)

Сир протирають, додають яйця, сіль і все ретельно перемішують.
На 1000 г фаршу:
Сир – 990(980)г., яйця – 1шт.(36г.), сіль – 10(10)г.
Довідка: В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.
Тісто для вареників
Рецепти вареників

1.440. Вареники із сиром(по-домашньому)

Вареники готують і варять так, як вказано в рецепті №1.439.
Подають вареники зі сметаною.
На 225 г вареників:
Тісто для вареників №1.434 – 82(82)г., фарш №1.479 – 103г., сметана – 25г.
Довідка: В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.
Тісто для вареників
Рецепти вареників