Одваривши риж, перелить холодною водою, покласти дрібно посічених крашанок, масла, укропу, петрушки, підсмаженої на маслі, перцю, соли. Виробивши пиріжки, смажить па маслі напів з смальцем.
Борщ, юшка, смаженина. Страви й напитки. Вареники, галушки та пампушки. Хліб, тісто, пиріжки. Повидла та варення. Сало та горілка.
пʼятниця, 29 червня 2007 р.
64. Пиріжки з грибами (до юшок)
Зробить звичайні млинці. Одваривши свіжих чи сухих грибів, дрібно їх посікти, додать цибулі, підсмаженої на маслі, зеленого укропу, петрушки, теж підсмажених на маслі, перцю, соли, крашанку. Вимішавши добре, накладать цю начинку, згортать довгасті пиріжки, помастить крашанкою, обсипать сухарями і смажити на маслі напів з смальцем.
Мітки:
гриби,
пиріжки,
пиріжки з грибами,
юшка
Підписатися на:
Дописи (Atom)