неділя, 22 липня 2007 р.

1.9. Салат з баклажанів та помідорів

Підготовлені баклажани нарізують скибочками, варять у підсоленій воді 10 — 12 хв. і охолоджують, додають нарізані часточками помідори, нарізану цибулю, перемішують, заправляючи салат­ною заправою або соусами майонез, майонез із сметаною чи сметаною.

На 1000 г салату – 525(446/410) г баклажанів, помідори свіжі – 353 (300)г, цибуля ріпчаста – 119(100) г, соус майонез або соуси №1.380, 1.384– 200 г або сметана - 200 г.

Довідка:
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.

1.8. Салат з помідорів з бобовими

Нарізані часточками помідори змішують із вареною квасолею або зеленим горошком, дрібно нарізаною цибулею, посіченими яйцями, заправляють салатною заправою або соусами майонез, майонез з сметаною чи сметаною.

На 1000 г салату - 482(410)г свіжих помідорів, сухої квасолі – 97(200) г або горошок зелений консервований - 308 (200)г, цибуля зелена 125 (100) г або цибуля ріпчаста – 119(100) г, яйця – 2,5 шт.(100г), соус майонез або соуси №1.380, 1.384 – 200 г або сметана – 200 г.

Перелік страв української кухні

Довідка:

В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.