Підготовлене сало шпик шпигують часником і варять протягом 1 год. Наприкінці варіння додають сіль, перець чорний горошком.
Готове сало охолоджують під гнітом, нарізують на порції масою 30 — 50 г/ і подають, додаючи 25 — 30 г/ соусу хрін.
На 1000 грамів закуски:
сало шпик – 1240(1190) г., часник – 26(20) г., перець чорний горошком – 0,1 г. ;
маса напівфабрикату – 1210 г..
Готове сало охолоджують під гнітом, нарізують на порції масою 30 — 50 г/ і подають, додаючи 25 — 30 г/ соусу хрін.
На 1000 грамів закуски:
сало шпик – 1240(1190) г., часник – 26(20) г., перець чорний горошком – 0,1 г. ;
маса напівфабрикату – 1210 г..
Довідка:
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.
Немає коментарів:
Дописати коментар