Протертий сир змішують із сметаною, додають розтертий із сіллю часник, дрібно нарізану цибулю, перець і добре перемішують.
На 1000 г закуски:
сир – 747(740) г, сметана – 100 г., цибуля зелена – 175(140) г. або цибуля ріпчаста – 165(140) г., часник 38(30) г.
На 1000 г закуски:
сир – 747(740) г, сметана – 100 г., цибуля зелена – 175(140) г. або цибуля ріпчаста – 165(140) г., часник 38(30) г.
Довідка:
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.
Немає коментарів:
Дописати коментар