Замісити
тісто з 20 унцій муки з чотирма цілими яйцями (бо тільки муки приймуть).
Замісити на гладке тісто, розвалкувати як можна найтонше, не пересипаючи мукою
й полишити нехай висохне. Тепер покраяти як найтонше острим ножом, розтрясти на
стільниці, щоби пересох; на чверть години перед обідом запарити води й вкинути
до ньої макаран і ждати поки не виплине на верх. Тепер викинути до друшляка,
щоби вода стекла, вложити до вази, залляти горячим росолом і видати. З такого тіста робиться лазанки (тісто покраяне
в дрібненькі гранчасті кусники).
Старокраєва Домашня Кухня
Ukrainian-English Cookbook
Українсько-Англійська Кухарка
Частина друга "Старокраєва домашня кухня"
Автор Леонтина Лучаківська
Видавництво "Канадійський Фармер"
Winnipeg's Ukrainian Book Store and Press
Вінніпег, Канада 1945 р.
Немає коментарів:
Дописати коментар