Для фаршу: свинину подрібнюють на м'ясорубці, додають натертий сир і знову подрібнюють на м'ясорубці, потім додають сирі яйця, часник, спеції й добре вимішують.
На 1000 грамів закуски:
телятина (лопаткова, грудна частини) – 1606(1060) г..
Для фаршу: яйця – 1шт.(40 г.), сир твердий – 57(55) г., часник – 11,5(9) г., свинина (м'ясо для січеників) – 387(330) г..Маса фаршу – 430 г.Яйця -1 шт.(40г.).Маса напівфабрикату - 1500 г.цибуля ріпчаста – 42(35) г., морква – 44(35) г., петрушка (корінь) – 27(20) г..
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.