четвер, 2 серпня 2007 р.

1.87. Закуска з сиру по-закарпатські

Сир протирають, додають масло вершкове, нашатковану ріпчасту цибулю, червоний перець ікмин. Все добре перемішують до однорідної консистенції.

На 1000 г закуски:
сир – 732(725) г, масло вершкове – 175 г, цибуля ріпчаста – 119(100) г, перець червоний – 5 г, кмин - 5 г.
Довідка:
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.

1.86. Закуска з сиру

Протертий сир змішують із сметаною, додають розтертий із сіллю часник, дрібно нарізану ци­булю, перець і добре перемішують.

На 1000 г закуски:
сир – 747(740) г, сметана – 100 г., цибуля зелена – 175(140) г. або цибуля ріпчаста – 165(140) г., часник 38(30) г.
Довідка:
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.