четвер, 2 серпня 2007 р.

1.91. Закуска по-буковинськи

Варені яйця, цибулю ріпчасту, перець маринований нарізують дрібними кубиками, додають роз­тертий часник, сіль і заправляють соусом майонез.

На 1000 г закуски:
яйця – ½ шт..(20 г), цибуля ріпчаста – 95(80) г, часник - 26(20) г, перець («Ратунда») маринований – 520(260) г,
соус майонез – 200 г.
Довідка:
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.

3 коментарі:

Анонім сказав...

Ваша сторінка - хороша, цікава, потрібна. Тільки, щоб вона була по-справжньому українська зверніть увагу на те, що правильно:"по-буковинськи, по-верещаківськи". Дякую.

Володимир Яблонський сказав...

І вам дякую!

Анонім сказав...

Rezepty super! Gal sho ya v Italii i ne mayu dlya koho ix hotuvaty...Ale deyaki vse g poprobuvala!