Вареники опускають у киплячу підсолену воду й варять при слабкому кипінні 5-7 хвилин.
Подають вареники зі сметаною або зі сметаною та цукром.
Брутто, грамів
|
Нетто, грамів
| |
| Тісто для вареників №1.432 |
82
|
82
|
| Фарш з ягід або яблук №1.491 |
-
|
103
|
| Маса напівфабрикату |
-
|
185
|
| Маса готових вареників |
-
|
200
|
| Сметана |
30
|
30
|
| або сметана |
20
|
20
|
| та цукор |
10
|
10
|
Вихід: зі сметаною
|
-
|
230
|
| зі сметаною та цукром |
-
|
230
|
Тісто для вареників
Рецепти вареників
Перелік страв української кухні
Немає коментарів:
Дописати коментар