Вареники опускають у киплячу підсолену воду й варять при слабкому кипінні 5-7 хвилин.
Подають вареники зі сметаною або зі сметаною та цукром.
Брутто, грамів
|
Нетто, грамів
| |
Тісто для вареників №1.432 |
82
|
82
|
Фарш з ягід або яблук №1.491 |
-
|
103
|
Маса напівфабрикату |
-
|
185
|
Маса готових вареників |
-
|
200
|
Сметана |
30
|
30
|
або сметана |
20
|
20
|
та цукор |
10
|
10
|
Вихід: зі сметаною
|
-
|
230
|
зі сметаною та цукром |
-
|
230
|
Тісто для вареників
Рецепти вареників
Перелік страв української кухні
Немає коментарів:
Дописати коментар