Підготовлену плодову м'якоть посипають цукром
та прогрівають до температури 30-40°С. Потім поступово, безперервно
помішуючи, всипають манні крупи та прогрівають фарш протягом 20-30
хвилин при температурі 90-95°С.
Перед використанням фарш охолоджують.
Під час використання заморожених фруктів із них після розморожування видаляють кісточки. Кількість заморожених фруктів для фаршу зменшують, а манних крупів збільшують на 5%.
Тісто для вареників
Рецепти вареників
Перелік страв української кухні
Під час використання заморожених фруктів із них після розморожування видаляють кісточки. Кількість заморожених фруктів для фаршу зменшують, а манних крупів збільшують на 5%.
Брутто, грам
|
Нетто, грам
| |
Вишні |
956
|
810
|
або сливи |
900
|
810
|
або абрикоси |
940
|
810
|
Цукор |
190
|
190
|
Крупи манні |
70
|
70
|
Вихід
|
-
|
1000
|
Полуниці |
885
|
750
|
Цукор |
230
|
230
|
Крупи манні |
90
|
90
|
Вихід
|
-
|
1000
|
Чорна смородина |
765
|
750
|
Цукор |
265
|
265
|
Крупи манні |
55
|
55
|
Вихід
|
-
|
1000
|
Яблука свіжі |
958
|
840
|
Цукор |
175
|
175
|
Крупи манні |
70
|
70
|
Вихід
|
-
|
1000
|
Тісто для вареників
Рецепти вареників
Перелік страв української кухні
Немає коментарів:
Дописати коментар