1.450. Локшина домашня
У холодну воду вводять сирі яйця, сіль, перемішують, додають борошно (вищий сорт) і замішують круте тісто, яке витримують 20-30 хвилин для набухання клейковини. Шматки тіста кладуть на стіл посипаний борошном і розкочують на пласти завтовшки 1-1,5 мм. Пересипані борошном пласти тіста складають один на одний, нарізують їх на смужки не ширше як 35-45 мм, які в свою чергу ріжуть упоперек смужками на ширше як 3-4 мм або соломкою.
Локшину розкладають на посипані борошном столи шаром не більше як 10 мм і підсушують 2-3 години.
|
Брутто, грамів
|
Нетто, грамів
|
Борошно пшеничне |
875
|
875
|
Борошно на підпилення |
60
|
60
|
Яйця |
6 шт.
|
250
|
Вода |
175
|
175
|
Сіль |
25
|
25
|
Вихід підсушеної локшини
|
-
|
1000
|
Немає коментарів:
Дописати коментар