Підготовлену плодову м'якоть посипають цукром та прогрівають до температури 30-40°С. Потім поступово, безперервно помішуючи, всипають манні крупи та прогрівають фарш протягом 20-30 хвилин при температурі 90-95°С.
Перед використанням фарш охолоджують.
Сир протирають, додають сіль, цукор, яйця, борошно, а потім перемішують із яблучним або абрикосовим фаршем.
На 1000 грамів фаршу:
яблука свіжі - 467(410) г., або абрикоси - 476(410) г., цукор - 90(90) г., крупи манні - 35(35) г., сир - 434(430) г., цукор - 50(50)г., яйця - 1/2 шт.(20 г.), борошно пшеничне - 25(25)г., сіль - 2(2)г..
Тісто для варениківДовідка: В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.
Рецепти вареників
Перелік страв української кухні
Немає коментарів:
Дописати коментар