Підготовлені овочі нарізують соломкою й пасерують на олії, наприкінці пасерування додають томатне пюре. У пасеровані овочі вливають рибний бульйон або воду, оцет і варять 15-20 хвилин. Наприкінці варіння кладуть сіль, цукор, лавровий лист, перець.
Використовують для приготування рибних холодних закусок.
Використовують для приготування рибних холодних закусок.
На 1000 грамів маринаду:
Морква - 625(500) г., цибуля ріпчаста – 238(200) г. або цибуля порей – 263(200) г., томатне пюре – 200 г., олія - 100 г., оцет 9%-й – 100 г., цукор – 30 г., бульйон рибний №1.96 або вода -100 г..
Морква - 625(500) г., цибуля ріпчаста – 238(200) г. або цибуля порей – 263(200) г., томатне пюре – 200 г., олія - 100 г., оцет 9%-й – 100 г., цукор – 30 г., бульйон рибний №1.96 або вода -100 г..
Довідка:
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.
Немає коментарів:
Дописати коментар