Свинину подрібнюють на м'ясорубці, додають воду, частину яєць, сіль, розтертий часник, перець і добре перемішують. Одержану масу викладають шаром на вологу серветку, на середину кладуть нарізане смужками сало й кінцями серветки з'єднують краї подрібненої маси, потім серветку знімають. Напівфабрикат укладають на змащений жиром лист, змащують рештою яєць і запікають у духовій шафі до готовності.
Подають гарячим або охолодженим, з гарніром або без гарніру.
На 1000 грамів закуски:
свинина (м'ясо для січеників) – 1255 (1070) г., вода - 110 г., сало шпик - 156(150) г., яйця – 1шт.(40 г.), часник – 15(12) г.,
Маса напівфабрикату – 1350 г.
жир (для змащування листа) - 20 г.
Подають гарячим або охолодженим, з гарніром або без гарніру.
На 1000 грамів закуски:
свинина (м'ясо для січеників) – 1255 (1070) г., вода - 110 г., сало шпик - 156(150) г., яйця – 1шт.(40 г.), часник – 15(12) г.,
Маса напівфабрикату – 1350 г.
жир (для змащування листа) - 20 г.
Довідка:
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.
Немає коментарів:
Дописати коментар