- Гриби — цінний продукт харчування
- Приготування грибних страв
- Способи зберігання грибів
- Страви з білих грибів та маслюків
- Березовик, підберезовик, бабка темна
- Білий гриб, боровик
- Болет паразитний
- Боровик жовтий
- Боровик жовто-коричневий синіючий
- Боровик королівський
- Маслюк звичайний
- Маслюк зернистий
- Маслюк модриновий
- Маслюк слизький, маслюк модриновий синіючий
- Моховик зелений, решітка
- Моховик різнобарвний
- Моховик тріщинуватий
- Осиковик, підосиковик, бабка червона
- Польський гриб
Борщ, юшка, смаженина. Страви й напитки. Вареники, галушки та пампушки. Хліб, тісто, пиріжки. Повидла та варення. Сало та горілка.
пʼятниця, 20 липня 2007 р.
Гриби (Mushrooms)
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар