неділя, 1 липня 2007 р.

Запаси (домашні заготівлі)

496. Перець зелений
497. Шпараґи (спаржа)
498. Шипшина
499. Черешні або вишні
500. Кавуни
501. Цвітли
502. а) Печериці
503. в) Печериці
504. Рижки
505. Рижки солоні
506. Сливи (меживо)
507. Морелі (жерделі)
508. Гарбуз
509. Морква (меживо)
510. Пшінка(кукурудза)- меживо
511. Кучерява капуста (меживо)


512. Цибуля (меживо)
513. Чорниця
514. Терен
515. Яблука мочені
516. Капуста шаткована
517. Капуста січена
518. Баклажани (помідори)
519. Баклажани (помідори) солоні
520. Журавлина
521. Гірчиця (муштарда)
522. Картопляне борошно
523. Сало
524. а). Огірки ніжинські
525. в). Огірки ніжинські
526. Огірки літні
527. Щавель
528. Щавель солоний


З. Клиновецька
"Страви й напитки на Україні"
Київ-Львів 1913 р.



_______________

Українська кухня. Збірники кулінарних рецептів.

Немає коментарів: